Go to content Go to navigation Go to search

Dj George live in Radio Katra Fm – 9 Mart 2010 – 17:00 – 100.4fm – Party Zona. Във връзка с благотворителния концерт “Нямаме илюзии когато го искаме”

09.03.2010

За всички слушатели на радио Katra FM – 100.4 , днес ( 9 март ) “Party Zona” ot 17ч с Dj George . Ще се говори за големият благотворителен концерт в Пловдив на 27 март “Няма илюзии, когато го искаме” с участието на Графа, Дичо, Dj George , 100Кила , Акага и още мн др. Eто и още информация..

Oрганизираме благотворителен фестивал, отново под наслов Няма Илюзии Когато Искаме. Фестивалът ще е във формат «Хонки Тонк*», но освен музикални изпълнения се стремим да съчетаем и други аспекти на изкуството като галерии и театрални постановки . Нашата идея е в един ден най-добрите клубове на град Пловдив да имат програма, на която ще бъдат допускани хора, притежаващи продаваните от нас «пасове», цената на които е 10 лева. С помощта на най-известните български изпълнители, които ще имат участия в тези различни клубове, ще успеем да съберем по-голяма и разнообразна аудиотория. Така даден човек ще има възможност да посети много културни и занимателни мероприятия за една нощ, а със събраните средства от прожбата на пасовете ще бъде осъществен ремонт на детското отделение на УМБАЛ «Св. Георги» гр. Пловдив.
* Honky Tonk е регистриран европейски патент за организиране и провеждане на музикални фестивали чрез установяване на синергийни ефекти между ресторантьорския и музикални браншове.
Основната идея на Honky Tonk® е едновременното организиране и провеждане на концерти на множество локации в даден град и в рамките на една нощ. Ефектът на музикално насищане и комбинацията от различни музикални стилове, комбинирано с компактното включване на десетки локации и масирано комунициране превръща събитието в mega event за съответното населено място.

Клубовете:
Lollipop, Петното, Мармалад, , Soho, Zanzibar, Mojito, Escape, Vision, Infi Folk Deluxe, Lebowski и други.
Повечето от тези клубове вече са съгласни с нашата идея и очакват да им предоставим нужната програма и документация, свързана с изпълнителите, а от други все още очакваме потвърждение. Също така търсим още музикални клубове, които да се присъединят към нашия фестивал.

Изпълнители:
Имаме съгласието и в момента подписваме договори със следните изпълнители Графа, Дичо, Акага, Сантра и Кристо, P.I.F., Хората от Гетото, 100 Кила & Dj George, Любо, Буба, Нора, Тома, Маги Джанаварова, Преслава, Милко Калайджиев и др. Имаме няколко изпълнители, от които чакаме потвърждение. Също така и доста подгряващи пловдивски групи и отделни изпълнители ще се включат в цялата инициатива.

В това се състои нашата инииатива. Искрено се надяваме на Вашата подкрепа и Ви благодарим предварително!
Интеракт клуб “Пловдив”


  •