Go to content Go to navigation Go to search

Емо в шоуто на Милен Цветков представя новата си песен с клип “Mammy”

21.05.2016

emo

Преди две вечери пловдивският рапър Емо гостува на Милен Цветков в „Часът“, за да представи новото си самостоятелно парче „Mammy”. Ето върху кои детайли водещият и екипа му акцентираха:

Емил Христов – Емо, е хип-хоп изпълнител, роден през 1988 г. в гр. Пловдив. Активно започва да се занимава с музика на 17 г. като основна част от групата CentralSide, с която има няколко успешни хита. В момента Емо вече е солов артист, но в парчетата му взимат участие Sani Alexa, Тодор Гаджалов, пловдивският рапър Liter Jack и др.

Песента „Момичето ти гледа мен“ с Alex P вече е обявена за една от най-успешните продукции на 2015 г. Последната песен на Емо се казва „Mammy”.”

Защо песента носи името „Mammy”?

Не става въпрос за майки, не става въпрос за женени жени. Момчетата и момичетата в Испания си говорят на „Папи“ и „Мами“. Харесва ми как звучи. Харесвам испанския и вкарвам някакви неща от чужди езици, които ми харесват“.

По-добре ли си сам?

Преди съм бил в група, но по-добре ми е сега, сам. Защото работата в група – един тегли каруцата винаги… Сега поне сам си я тегля…“.


  •