Go to content Go to navigation Go to search

Central Side и DJ George забиват в Mojito – Пловдив с промо на нов клип.

18.09.2011

След изключително успешното парти по случай избора на мис Мохито,домакините продължават серията от присъствие на неустоимите участнички в конкурса.Този път на гости са групата Central Side и Пепи Драгоева,заедно с пловдивския Chris Brown – Виктов Гърков,както и любимия hip-hop Dj на българия – Dj George!
Тази уникална комбинация идва в бар Мохито начело с промо на чисто новото си видео на групата „Погледни нагоре” , в което взеха горещо участие четири от прекрастните миски – победителката Никол Димитрова,Аня Чулева,Алекс Гегова и Христи-Ана Георгиева.
23 Септеври – Петък – Бар Мохито – R&B Party – Старт 20:30
За първи път новото видео на Central Side и Пепи Драгоева – „Погледни нагоре” + хитовете на Dj George!

Ето и кратка биография на групата и информация за новият им клип „Погледни нагоре”…

Емил Христов,Васил Петков и Марин Митев (Емо,Васко и Марин) основават пловдивската група Central Side през 2006г.

В наши дни групата вече се състой от 7 души,като зад цялата шоу програма застават Пепи Драгоева,която е женския вокал на Central Side,както и Виктор Гърков и Харита Асумани ,които се грижат за танцовата част!
Най-успешните им попадения са песните –„Ръцете на тавана”, “От кой град си”,”На-На-На”,”Свалям правилата”, “Всичко на света” , “Любовта на един глупак” и „Хоуп”!

Сега наред е най-новото им парче „Погледни нагоре”.Тази песен е съвместна с уникалния вокал на Пепи Драгоева,а видеото към парчето е нещо доста различно и може би невиждано до сега.Клипа е заснет от Evil Frames,режисиран от Тодор Велев и разполага с доста голяма масовка,много енергия и няколко подбрани локации из град Пловдив.

В него са включени дозина уникално сексапилни момичета,някой от които са подбрани от скорошен конкурс за красота в града,още толкова специалисти по бойни изкуства „киокушинкай” и „кудо”,като начело на тях застава сенсей Димитър Попов в ММА битка на боксов ринг.
Видеото е заснето на 10 и 11 септември и очаква появата си в края на този месец.


  •