Go to content Go to navigation Go to search

Рекорден брой гледания реализира трейлърът на филма – Mахленска Kласа

26.04.2023

Само за уикенда чисто новият премиерен трейлър на филма „Murda Boyz” – махленска класа (2023) на режисьорката Виолет Панчева и сценаристите Тео Чепилов и Моника Найденова, отбеляза 46 000 гледания в YouTube канала на рап бандата, а броячът продължава да се вдига бързо. 

Марсо и Бобката от известната рап банда играят себе си във филма, който е ПЪРВИЯТ български хип хоп филм. „Murda Boyz” е история за едно приятелство  между Боби, Марсо и Георги , което минава през различни етапи и препятствия по пътя им да станат наистина големи рап-звезди. 

На DJ Дамян е поверена една от ключовите роли. Известният шоумен се превъплъщава умело в ролята на мафиот с прякор Кокала, за когото се говори, че е замесен в смъртта на бащата на един от полицаите във филма. Ролите на полицаите са поверени на актьорите Цвятко Ценов и Дилян Калчев.  Адвокат на Кокала е актьорът Атанас Михайлов. Участват и познатите от Кино Академия – Наталия Дукова и Лазар Панев. 

Продуценти на „Murda Boyz“ са други известни рапъри, познати на родната музикалната сцена като успешния тандем Зипо и Слаш – Христо Христов и Стоян Стоянов, популярни също така и със своята продуцентска компания – „Девил Синема“, реализирала българския игрален филм „Чудовища“ (2022г. с участието на Яна Маринова). 

 

Филмът е заснет за 14 снимачни дни през януари, тази година,  а завършената продукция е с премиерна дата на голям екран на 21 април, 2023. Филмът ще бъде последван от турне на Murda Boyz и фен срещи в цялата страна.

„Murda Boyz”- махленска класа ще бъде разпространен по кината в България от ALEXANDRA FILMS.


  •