Go to content Go to navigation Go to search

Gucci Mane за първи път в България по покана на 359 Hip-Hop!!!

19.03.2023

Пригответе се София, защото имаме вълнуващо съобщение за всички фенове на трап музиката! 359 Hip-Hop с гордост обявява първия гост от поредица събития под надсловTRAP 59.

Tова е новата посока, в която медията поема с цел да зарадва и задоволи интересите на своите последователи. Събитието, което предстои е само няколко месеца след раздаването на последните, колекционерски награди 359 Hip-Hop Awards.

На 8 юли за първи път в България ще се състои концерт на световната трап звезда-Gucci Mane, символ на енергия, креативност, сурова емоции и обединител на три поколения. Концертът ще се състои в Арена София – Колодрума , Борисова градина на 8-и юли 2023.

За нас е чест този артист да открие новия път за 359 Hip-Hop и знаем, че неговият невероятен талант и енергия ще направят една незабравима музикална вечер за всички фенове, които бленуват да гледат и чуят невероятните му изпълнения. Така че отбележете в календара си 8 юли и се пригответе да изпитате магията на този невероятен артист на живо в София! И какъв по-добър старт на нещата от Gucci Mane, едно от най-големите имена в играта.

Следете сайта на 359 Hip-Hop за допълнителна информация и още изненади! Билети –  очаквайте ексклузивно на bilet.bg

 


  •