Go to content Go to navigation Go to search

DJ GEORGE & DJ CASS гостуват на басейн “Черна Котка” – София

17.08.2012

След като всички заминаха към ЧЕРНОморието, на нас ни ПРИЧЕРНЯ и решихме да направим едно ударно ЧЕРНО парти в Комплекс ЧЕРНАТА КОТКА !

Заведението е от плажен тип с басейн и райграс, изискана атмосфера и мощен звук (10kw) през цялата нощ. Комплексът предоставя на едно място басейн, ресторант, барове, хотелска част, градина с място за отдих, вип зона около басейна и над 250 безплатни паркоместа.

Лято е. Асфалтът страда от слънчевите лъчи, а жените по улиците почти нямат дрехи по себе си. Живота ни притиска – трябва да се веселим ! …смяташ, че няма къде?
В София ти е супер скучно и нямаш кинти за море ?
Тогава не се чуди много много, а грабни някоя мацка под ръка, взимай хавлията, слагай банските и заповядай на най-горещото парти място в лятна София – басейн “Черната Котка”.

Датата е 24-ти август, а вечерта ще бъде изпълнена с много танци и летни страсти (които разбира се може да охладите в басейна:) започваме точно в 22:00 като за дамите входът ще бъде 5 лв. до полунощ/след това 10 лв. за всички.

Специалните гости на вечерта ще са DJ George & DJ CASS, които отдавна са доказали, че могат да те накарат да се забавляваш чак до изгрев слънце, а може и след това, кой знае…

Отново сме се погрижили за всички удобства и сме Ви
организирали БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ !!!

Брандирани маршрутки (с “палавотo” черно коте) ще тръгват от спирката на Плиска (пред GLOBUL) в 22:00 и ще превозват безплатно гостите до комплекс “ЧЕРНА КОТКА” и обратно – до 06:00 сутринта…
Телефон за координация на транспорта 0893 333 031


  •