Go to content Go to navigation Go to search

DJ GEORGE BIG BASH BIRTHDAY – 23.11.2010 – LOLLIPOP – PLOVDIV

16.11.2010

Наближава една гореща събота. Сигурно се питате защо? Хм,защото ни очаква едно взривяващо парти по случай рождения ден на Dj George- човекът, който събира феновете на хип-хопа всяка седмица в клуб ” Lollipop”, и не само там .

Тази събота освен фенове,той ще събере и много български хип-хоп изпълнители под един покрив. Имената са известни на всички- 100 Кила, Young BB Young, D-Flow & Кристо,… Dj Fed, Lady B, Bad Noize, Respect. Познавате ги нали ?

Нашумелите хитове на 100 Кила и Young BB Young ще бъдат изпълнени на живо. Зад пулта ще е Dj Fed, като за малко и Dj George ще ни се посвети, но по-голяма част от времето ще отдели на своите гости.

На сцената ще се качат и D-Flow& Кристо, които подготвят нов проект. Кристо ще изпълни своите хитове,вепреки че със Сантра вече не са заедно като дует. Respect, Lady B i Bad Noize също са от специалните гости на рожденика.

Най-горещата част освен в музиката,настроението и парещия алкохол разбира се, ще срещнем и в лицата на двете танцьорки- Боряна (от София), Kali G( от Пловдив) и Диляна (Стара Загора).
Стартът е точно в 23:00, входът е 6 лв. Клуб ” Lollipop” за пореден път ще е най- хип то дъ хоп мястото в Пловдив.
Ще се видим там!

Tел. за резервации : + 359 876 71 66 23 & + 359 886 23 68 95


  •