Go to content Go to navigation Go to search

Serena Williams е бременна от Drake!

28.10.2015

Venus-Williams-greets-Drake

Световната №1 в тениса Серина Уилямс е бременна. Новината обикаля американските и част от световните медии в последните часове. Според изданията 34-годишната американка е в 12-а седмица от бременноста, а баща на детето е канадският рапър Дрейк. По-рано този месец Уилямс отрече информацията тя и Дрейк да са се сгодили. Новината за бременността на американката е достигнала до медиите, след като близки приятели на Серина и Дрейк са потвърдили, че тя носи неговото дете.

На 1 октомври Серина обяви намерението си да пропусне остатъка от сезона, като официалната й версия беше, че иска да обърне внимание на здравето си и да се лекува. В началото на месеца американката каза също така, че възнамерява да участва в демонстративни мачове до края на годината.

През тази година Уилямс триумфира в Откритите първенства на Австралия, Франция и Великобритания, но не успя да направи “календарен Шлем”, след като отпадна на полуфиналите на Откритото първенство на САЩ. Серина Уилямс има 21 титли от Големия шлем и се нуждае от още една, за да изравни германската легенда Щефи Граф. Рекордът пък държи австралийката Маргарет Корт с 24 трофея.


  •