Go to content Go to navigation Go to search

Birdman проговори за отношенията си с Lil Wayne

31.07.2015

b

Birdman най-накрая проговори. Основателят на Cash Money беше въвлечен в няколко големи скандала през последните няколко месеца – като започнем от свадата му с бившото му протеже и най-голямата звезда на YMCMB Lil Wayne (Weezy го съди за $51 милиона) и продължим чак до опита за убийство на Wayne. До тук, всичко което публиката знаеше за тези случки идваше само и единствено от медиите. Нито Wayne, нито Birdman говориха официално по темата.

Сега, Birdman е готов да промени това. Рапърът прекара 48 часа с Angie Martinez в Miami и говори с нея по абсолютно всички горещи теми.

Nicki и Drake няма да ходят никъде, независимо от всичко“, започна Birdman по повод заплахите на Wayne, че ще вземе артистите на Young Money със себе си.

След това чухме и по-голямо описание на срива в отношенията между него и Wayne: “Това шокира всички. Никога не си бяхме и помисляли, че той ще каже нещо негативно за мен до края на животите ни. Никога не съм си мислел, че такова нещо може да се случи – този човек да си отвори устата и да говори лоши неща за мен. Това ми н*сра деня. Обичам сина си [Wayne]. Той означава всичко за мен. И когато той каза негативни неща за мен, това се отрази на целия ми живот.” 

Вижте цялото интервю и чуйте отговорите на още много въпроси тук.


  •