Go to content Go to navigation Go to search

Chris Brown diss-ва отново Drake & Rihanna

26.02.2015

ouuu

Миналата година изглеждаше, че враждата между Chris Brown иDrake е приключила след като двамата бяха заснети заедно в студиото през юли.

 

По време на интервю с The Breakfast Club обаче, Brown беше запитан за Drake и отговори с: “Не ми плащат, за да говоря за него”. Изпълнителят по-късно потвърди, че двамата с Drake не са приятели.

 

Brown обсъди и връзката си с Rihanna, като по време на този коментар нарече Drake “старомоден пеещ рапър”:
“При кой друг от индустрията ще отиде тя? При някой старомоден пеещ рапър”, каза Chris за Riri.

 

Преди това роденият във Вирджиния изпълнител сподели, че има чувството че в последните години медията е отразила само негативните аспекти от живота му:

 

“Имам чувството, че единственото нещо, което се взима под внимание от медиите в кариерата ми са негативните неща. Но единственото нещо, което мога да направя е да изкарам позитивната си музика на бял свят и да продължавам да правя това, което правя, ставайки все по-добър в това. Единствената мяра за успеха е музиката. А хората не могат да успорват безспорен хит… Не казвам, че съм светец, но със сигурност много от изборите, които съм взимал в миналото се отразиха на човека, който съм сега. Не съм човек от улицата. Не се правя на много як и тежък, защото не съм. Аз съм си аз.” 

 

По-нататък в интервюто стана на въпрос и за отношенията на Breezy с друг голям артист в индустрията – Kanye West:

 

“Аз и Kanye се сближихме много в последните месеци. Затова го разбирам в повечето случаи. Хората поннякога не харесват нещата, които той казва, но аз го разбирам. Не мога да съдя някой за начина, по който се чувства. Освен това ако искаш да си най-великия, трябва да се държиш като най-великия” 

 

Вижте цялото интервю тук.


  •