Go to content Go to navigation Go to search

Pavell и Моисей за новото си парче “Единствената”

26.02.2015

moo

 

Рапърите Pavell и Моисей гостуваха в студиото на bTV, където представиха най-новата си песен – “Единствената”, в която участие има и Venci Venc’.

“Парчето е рожба на едно чувство, което не очаквах да изпитам – влюбих се. Очаквах го от Венци, от Моисей – малко им се подигравах, когато това се случваше с тях. Накрая и аз нагазих в калта. Това, което изпитваш, рефлектира върху това, което създаваш”, заяви шеговито Pavell.

От доста време из медиите се носи слухът, че 26-годишният рапър има връзка с колежката си Михаела Филева. Все още нито един от двамата не е отрекъл или потвърдил информацията.

ed

 

“Единствената е тази, която е по-различна от всички души на планетата. Направих песен с една талантлива и красива млада дама – Donna и всички ме питаха дали сме заедно, после направих песен с една красива и талантлива млада дама – Ирина и отново ме питаха дали сме заедно. С Михаела дори не сме правили песен, а вече питат. Общото и в трите случая е, че обичам да пазя тази част от своя живот, защото виждам какво прави популярността с отношенията между хората.”

mmmm

Моисей, чиято звезда изгря след участието му в музикалното реалити шоуто X Factor, също е намерил своята половинка.

“Заедно съм с едно прекрасно момиче вече повече от година. Научих се да я оценявам – за мен най-важно е отношението, разбирането, благодарността. Всичко това съм го видял в нея.”

“Радвам се, че сътворихме хубаво парче. И тримата се уцелихме в период, в който сме влюбени. Радваме се на любовта и потънахме в тази муза, използвахме я, за да сътворим нещо красиво.”

 


  •