Go to content Go to navigation Go to search

Big Sean говори за връзката си с Ariana Grande, както и за Chris Brown VS Drake

25.02.2015

Big Sean се завръща в играта с третия си студиен албум “Dark Sky Paradise“. Изпълнителят от Detroit говори с Hot 97 за проекта. Sean също така сподели какво е усещането да работи с гаджето си Ariana Grande по бонус парчето на албума “Research“.

 

“Тя самата пише текстове, така че си свърши работата много лесно. Ако резултатът беше лош, щях да й кажа. Но не беше лош. Беше страхотен.” 

 

Двете звезди са колаборирали преди в парчето на Grande “Right There“. Тогава обаче, двамата не бяха заедно. Артистът на GOOD Music и Roc Nation беше попитан за настоящите си отношения с поп певицата: “Трябва да намираме време един за друг. Аз оценявам това много, защото и аз съм фокусиран, и тя е фокусирана. Честно казано, не бих искал да съм с някоя, която няма лични проекти и не е фокусирана върху собствения си бизнес, защото просто не би могла да ме разбере.” 

 

Ariana е само една от десетте изпълнители, които работят по албума на Sean. Drake се включва в “Blessings“, докато Chris Brown записва вокали за “Play No Games

 

Drizzy и Breezy от години имат дразги помежду си, като лошите им отношения отново взеха медийното внимание през последните седмици. По тази тема Sean коментира:

 

“Имам чувството, че аз се разбирам достатъчно добре със всички около мен. Оставям порасналите мъже да бъдат пораснали мъже. Всеки, който има сметки за оправяне, ще си ги оправи. Ясно виждаме това при Chris и Drake. Те си оправят проблемите по техния си начин. Трябва да оставите хората сами да си гледат работата.” 


  •