Go to content Go to navigation Go to search

22 Оctober Plovdiv, Petnoto – Аtila Promo Album with support : D.j. George

11.10.2009

poster-george-atila copy

 

Ментално Новолуние на Пловдивска сцена

 

Новолунието е обърнато към онези, които са готови,  не за разхлабените струни на емоциоалността, а за търсенето на разума и мисълта.То отключва кръгозора срещу розовите представи за живота, фалшиви и несъстоятелни. В действителност, те не затрогват естетическите чувства на мнозинството, защото ежедневната грижа изпълняваща заповедите на спекулата ги е убила душевно.

Новолунието е началото не само на лична решимост и стаен бунт, а и със своето нарастване откроява непримиримата борба като светилник сред този голям панелен затвор, този кошер с кални канавки, за да проследите в него криволиците на мисълта, която го вълнува, бунтува и терзае. Там където шумните булеварди се намират за миг безлюдни, а пред витрините на големите магазини се чува приглушителният изстрел на обществената руска рулетка – първият пристъп на революцията, която се ражда от “мъглявата безкрайност на предградията”. Всеки, който се свързва с конкретната българка обществена действителност и въпросът относно “с битката или против битката” е решен –  ще бъде там където падат гилзите на лирическият стрелец, който търси духа на времето.

Албумът “Новолуние” на АТИЛА ще изгрее на 22 Октомври в клуб Петното, където ще може да бъде чут и усетен с подкрепата на DJ GEORGE. Пловдив отново ще бъде разтресен от метафизичния социален рап.

Вход : 5 лв

Старт : 22:00ч


  •