Go to content Go to navigation Go to search

Central Side избухнаха с яко видео на „На ти рап”

29.04.2014

central

Те са рапъри от най-музикалния град в България- Пловдив. Те са творци, които мислят нестандартно и благодарение на това имат стотици последователи и фенове. Те са група Central Side и миналата вечер в клуб Мохито представиха официално новия си проект- последното си видео към песента „На ти рап“.
На събитието в клуб Мохито присъстваха много гости и приятели на Central Side, които нямаха търпение да видят новата лента. Преди това да се случи, разбира се, момчетата от Central Side поддържаха интереса на публиката в заведението като преди кулминацията изпълниха досегашните си хитове.

И ето че настъпи моментът и видеото на „На ти рап“ тръгна на огромния екран, който бе позициониран в центъра на клуб Мохито. Лентата е снимана в известен хотел в Пловдив, както и във физкултурния салон на СОУ „Димитър Матевски“ от където, всъщност, се познават рапърите от Central Side. Клипът, който наистина е страхотен, е дело на “7ep production”. За външния си вид във видеото  момчетата отново се довериха на  Дани Стефанова от студио за красота „Kika Star”.

Специални гости на дългоочакваното от феновете представяне на новото видео на Central Side в клуб Мохито бяха Играта, Dj George, Иги Андровски, група СКандаУ, NoName, a зад пулта бе DJ G.

Видеото на „На ти рап“ ще може да бъде гледано в интернет от днес.


  •