Go to content Go to navigation Go to search

BORN2HIPHOP този четвъртък в Пловдив заедно с UPSURT, 100 KILA & DJ GEORGE

24.02.2014

born222

BORN2HIPHOP дава силен старт на големите евенти в България.

На 27-ми, четвъртък, се очаква силен земетръс с епицентър Сточна гара- Club W. На едно място ще се съберат цели 5 емблематични лица за музикалната сцена. Пет в едно с DJ George, Килата и група Ъпсурт!

Още със прочитането на първото име- DJ George става ясно, че вечерта няма да бъде обикновена. Всяко парти, на което зад пулта е застанал обичаният пловдивчанин е било дълго помнено. Разбира се и за 27-ми, DJ George e подбрал само най-добрите парчета от световната и родната музика, с които да ви предразположи да се забавлявате без задръжки.

Скандалните Буч, Бат Венци и Ицо Хазарта ще се качат на сцената и ще вдигнат настроението със взривоопасни парчета като “Три в едно”, “Бяла жига”, “Втора цедка”, “Звездата” и други. А Господин 100 КИЛА ще ви довърши с много танци и хитова R’n’B и HIP-HOP музика…

ВХОД: 10 BGN



Очаквайте и първата промоция на новата колекция от PIMP ARTIST – DJ GEORGE с лице Нешка Ралева (балет FAME). На входа ще намерите тениските с размери от M до XL , както мъжка , така и дамска от S до L (тип туника).


  •