Go to content Go to navigation Go to search

BORN2HIPHOP TOUR в номинация за любима хип хоп клубна парти платформа

21.01.2014

brhh

VibeStars & Born2HipHop

VibeStars България и DJ George убединяват усилия във създаването на нови PARTY BRAND-ове, неспирни силни събития и уникални по рода си клубни турнета в страната.
През лятото на 2013 през 10 града мина турнето BORN2HIPHOP с участието само на млади артисти, който доказаха през годината, че заслужават да седят на челни места в музикалните класации.Те са Event Manager-и в едни от най-добрите клубове в България, работят в градове като: Пловдив,Стара Загора, Сандански, Свищов, Велико Търново, София, Хасково, Благоевград, Варна, Русе, Бургас и други.
„Ние работим за хората и за това да погнем за развитието на Хип-Хопа в България! Ние мислим за бъдещето и за това държим на младите артисти в страната!”

Никола Пайтаков ( VibeStars Bulgaria )
Красимир Райков ( VibeStars Bulgaria )
Ангел Петров ( VibeStars Bulgaria )
Георги Кърджев ( DJ GEORGE )

Никола Пайтаков: “ Мисля, че сме се събрали страхотен екип от хора, който са млади,надъхани,перспективни и много креативни да работят за нашата цел.Всеки ден се убеждавам все повече, че вървим в една посока и тя е нагоре. Искам да благодаря на всички медии,артисти,спонсори и клубове, който ни подпрепят както и разбира се на 359 Хип Хоп Академията, която ни номинира във вторите Хип-Хоп награди.

Всеки, който иска да подкрепи BORN2HIPHOP, може да гласува с смс на кратък номер 1915 с текс HIPHOP02
Благодарим Ви


  •