Go to content Go to navigation Go to search

Звезди с големи сърца пяха и рисуваха благотворително в club Mojito за Георги

20.01.2014

zvz

Неделният ден в клуб Мохито бе посветен изцяло на 12- годишния Георги Лазаров от Пловдив, който има тумор. Много творци с добри сърца се включиха в инициативата на клуб Мохито и благотворително пяха и рисуваха.

През деня в клуб Мохито изключително талантливият художник Кристиян Илиев правеше временни татуировки срещу символична цена като всички приходи отидоха в помощ на малкия Георги. Кристиян Илиев показа и някои от творбите си като през цялата вечер неговото изкуство красеше още повече заведението.
zvz1

Вечерта дойде време и за същинската част на благотворителната организация на клуб Мохито. Много изпълнители направиха благотворителен концерт. Абсолютно всички събрани пари от билетите бяха прибавени към касата, в която гостите в клуб Мохито правеха своите дарения за лечението на Георги Лазаров.

В концерта се включиха страхотните музиканти Дани Димитров и Георги Зайков от група NONAME, дамите от Compact Voices, пловдивските хип хоп идоли Central Side, рапърът Играта, двамата уникални фокусници и най-малкият имитатор на “Краля на попа” Michael Jackson. А през целия благотворителен ден в клуб Мохито за хубавата музика се погрижиха DJ GEORGE, DJ G, Skill, DJ LEX, Ivass, Villas и Josh.

zvz3

Малкият Георги Лазаров вече е претърпял операция за премахване на тумора, което за съжаление се оказва злокачествен. За това сега Георги има нужда от химиотерапия, която ще се извърши в Турция тъй като там апаратурата е много по-добра от тази в България. За тази цел Георги се нуждае от 45 000 евро, колкото всъщност струва процедурата.

zvz2

Семейството на 12- годишния Георги Лазаров благодари от сърце на всички гост-звезди и всички хора с добри сърца, които откликнаха на идеята на клуб Мохито и помогнаха с каквото и колкото могат.

zvz5


  •