Go to content Go to navigation Go to search

Rick Ross кацна в Пловдив след един ден закъснение и разби 359 hip-hop fest

22.06.2013

photo_verybig_38907

След като изпусна полета си и не се появи в първата вечер на 359 Hip Hop Festival 2013, организаторите на събитието не оставиха нещата току-така и пратиха на Rick Ross частен самолет, което осигури присъствието му на втората вечер. А втората вечер… след нея трудно се спи.

Сцената се оказа тясна за толкова много артисти на едно място и не, не намеквам за специалния едрогабаритен такъв.

100 кила, Bobo, Бате Сашо, Ice Cream, Скандау, Wosh MC, Feel и още много други се раздадоха на макс за доброто настроение на феновете и надминаха очакванията им.

Този път пърформансът на всеки артист беше крайно скъсен, за да могат да се вместят в цялостната програма и да се избегне прекаленото й разтегляне, което доведе до част от недоволството на ден 1.

Хедлайнерът на вечерта 100 кила направи умопомрачително шоу със сексапилни танцьорки, цял оркестър на сцената и диригент по сако и боксерки. Само Килата може да измисли такъв сценарий и определено му се получи.

Публиката “това чукане чакаше” и се вкара във филма на рапъра от Аспарухово, който кара феновете винаги да искат още от него, но поради ограниченото време се наложи да скъси програмата си и да разчисти пътя за Краля.

Rick Ross съвсем наистина и официално стъпи на сцената на 359 Hip-Hop фест с трибагреник в ръка! Тук вече публиката избухна, а Don Eddy се снима щастлив пред сцената на фона на гиганта.

Каквото и да кажа, ще е малко. Вечната Hustlin, новата No New Friends и много други звучаха в града под тепетата и за това дълго ще се говори. Естествено, не пропусна и да отвори бутилка от любимото си шампанско на сцената, с което получи поредната доза екзалтирани викове на публиката.

Евала Rick, евала Ross, и благодаря за незабравимото преживяване и потната кърпа, която хвърли и си спечелих честно и почтено след кратка борба с един от колегите фотографи!


  •