Go to content Go to navigation Go to search

Will Smit просветил Drake какво е истинската любов

21.06.2013

drake

Канадският рапър Drake, който спечели Grammy за Най-добър хип-хоп албум, направи неочаквано признание, че доскоро не е знаел какво е истинското значение на думата “любов”.

“Наскоро обядвах с един човек. Добре де – беше Уил Смит (Will Smith). И докато го слушах, осъзнах нещо. До този момент не знаех какво е любовта.

Той каза нещо дълбокомислено, което ме просветли. Каза, че любовта е, когато с някого станете едно цяло и ти се нуждаеш от този човек. Не става въпрос да искаш този човек, а да се нуждаеш от него. Тогава осъзнах, че никога не съм изпитвал подобно чувство”, заяви Drake пред списание GQ.

Рапърът, който по-късно през 2013 г. ще издаде своя нов албум Nothing Was The Same, продължи разсъжденията си за любовта и по отношение на своите текстове.

“Винаги съм ценял високо жените – почти до степен, в която съм се нуждаел от тях за дълго време. Но не мисля, че съм си давал напълно сметка за това. Правил съм много музика за любовта, осъзнавайки, че това е нещото, което ми е липсвало”, допълва още Drake.


  •