Go to content Go to navigation Go to search

BIG SHA, SPENS, WOSH MC & DJ GEORGE взривиха Брилянтин

30.05.2013

zvezno

BORN2HIP-HOP събра звездите и качествените артисти в Пловдив на една сцена !!!

Нещо невероятно и трудно за вярване се случи тази сряда в клуб Брилянтин – Пловдив на студентското парти. На една сцена в една и съща вечер в заведението се събраха след много години вражда скандалните Мишо Шамара a.k.a Big Sha и Спенс. Двамата бяха част от супер якото парти “BORN2HIP-HOP”, организирано от Vibestars България, DJ George, клуб Брилянтин – Пловдив и с любезното съдействие на Пловдивския университет.

Първи на сцената пред многобройната дива публика рапираха Мишо Шамара и Конса. Двамата изпълниха заедно яки хитове, които заредиха гостите с яко настроение и всички танцуваха диво.

g

След кратка пауза се появи Wosh MC, който надъха публиката в клуб Брилянтин- Пловдив със здраво редене на рими, а за музиката на партито се погрижи и хитовия DJ George.

wosh

В момента, в който Спенс се появи в Брилянтин- Пловдив с микрофон в ръка, публиката изригна в радостни викове и аплодисменти. Спенс, верен на стила си, го раздаваше лошо момче. Рапираше яко, подканваше публиката да танцува и вдигаше наздравици.

spens

Въпреки че всички очакваха да стане скандал между Шамара и Спенс, за щастие това не се случи. И двамата обявиха, че партито в Брилянтин- Пловдив е с цел всички да се забавляват и публиката да получи това, за което е дошла, а именно як купон с яки песни от най-известните рапъри в България.

Статията е дело на zvezdno.bg
Очаквайте снимки до няколко дни в сайта, както и кратко видео !!!


  •