Go to content Go to navigation Go to search

LIQUEUR START A PARTY от 01 април, Пловдив.

24.03.2009

untitled

Бихме желали да Ви запознаем с нашия проект – START A PARTY – дискотека на колела, която ще гостува за 240 дни в 208 български града.
LIQUEUR START A PARTY представлява авангарден образователен, социален и музикален проект за смисления отдих и развлечение на младите хора в България.
Дискотеката на колела е уникално автотехническо съоръжени. Тя е модерна композиция от четири чисто нови, специално оборудвани прицепа, марка „Скания”. С помощта на специални механизми те с е сглобяват в единно помещение с обща площ от 400 м2. Съоръжението е проектирано съобразно изискванията за действаща дискотека и е шумоизолирано, разполага със собствени генератори за електрическа енергия, с осем броя цистерни за вода, с осем броя химически тоалетни, климатици, аспирация, с най-съвременна музикална и озвучителна техника. Капацитетът и е за 250 места, които се обслужват от четири бара и първокласен персонал. Обекта функционира със собствена охрана и фейс контрол. Стартирането на проекта е от 01.04.2009 г. и е плод на творчеството и професионализма на десетки специалисти – инженери, озвучители, химици, художници, дизайнери, PR специалисти, аниматори, музиканти, дисководещи, певци-изпълнители и др.
Нашата основна идея е, чрез пътуващата дискотека да осигурим достъп на младежта от всяко кътче на България до съдържателен културен живот, запознаване на живо с видни български изпълнители, музиканти, артисти (поп , хип хоп, диско …) . Целта ни е да популяризираме сред младото поколение българската песен, музика и българските изпълнители.
Ние имаме и социални цели. Дискотеката ще бъде снабдена с рампа за хора с увреждания, с което осигуряваме равен шанс за всички. Част от средствата събрани като входна такса ще дарим на деца и млади хора в неравностойно положение чрез Асоциация „Да съхраним жената”, чиято дейност е в подкрепа на хората с увреждания.

Support : Dj George a.k.a Георги Кърджев

Скоро очаквайте още информация за турнето от колектива на сайта.


  •