Go to content Go to navigation Go to search

Вижте какво споделят кliuki.bg за Мишо и 100 Кила

24.02.2013

big

Мишо Шамара твърди, няма против успехите на 100 Кила
Въпреки напрежението между двамата рапъри, Мишо Шамара или Биг Ша, продължава да твърди, че успехите на конкурента му 100 Кила, са заслужени. Според запознати обаче не е така. Черна завист тровила душата на Шамара и не му давала миг покой.

Сред почитателите на рапа у нас, Биг Ша отдавна загуби позициите си, а 100 Кила продължава да жъне успех след успех и да печели все повече фенове. Тъй като Шамара не иска да изглежда като завистник, признава постигнатото от колегата си, но с половин уста. Това естествено настройва феновете на жанра още повече срещу бившето величие на БГ рапа.

“Не правя музика за 13-годишни и смея да твърдя, че с годините съм си изградил определено ниво, което гледам да поддържам. Истината е, че 100 Кила не беше коректен с мен и това е основната причина, поради която с него не бихме могли да се разберем”, не спира да се оплаква Шамара и намеква, че музиката на 100 Кила е за деца.

100_kila

Феновете обаче не са съгласни с Биг Ша и не спират за защитават настоящия номер едно. „ От космоса се вижда, че те е яд! Остави момчето да се развива, има огромен потенциал!”, „Мишо ли си, мишка ли си, но си завистник, 100 Кила е в пъти по-голям от теб!”, са само част от мненията на феновете из интернет пространството


  •