Go to content Go to navigation Go to search

M.I.A обяви война на няколко артиста , като един от тях е певицата Rihanna

22.02.2013

mia

Британската хип-хоп звезда M.I.A. обвини организаторите на наградите Grammy 2013 в плагиатство. Според нея изпълнението, което Риана (Rihanna), Стинг (Sting) и Бруно Марс (Bruno Mars) представиха на церемонията в началото на февруари, е било копирано от един от нейните концерти в Австралия през януари.

Матанги “Мая” Арулпрагасам (Mathangi “Maya” Arulpragasam) се ядоса в Twitter, че визията на специално събраното в чест на Боб Марли (Bob Marlye) трио е билa открадната от нея.

“M.I.A. срещу системата! Ако искате да видите истината, елате на мой концерт. Моите идеи са заимствани от живота, аз черпя вдъхновение от хиндуистките храмове в Шри Ланка. Не от Боб Марли. M.I.A. прави това за 500 долара, а организаторите на наградите Grammy за 5 милиона долара.”, пише гневната изпълнителка в социалната мрежа.

M.I.A. бе номинирана за Най-добър късометражен видеоклип за Bad Girls, но победител се оказа We Found Love на Rihanna, срещу която е насочен част от гнева на британката.

В момента Хип-хоп изпълнителката работи по дългоочаквания си нов албум Matangi с продуцента на Kanye West и Jay-Z – Hit-Boy.

Статия : http://avtora.com


  •