Go to content Go to navigation Go to search

“BIG DADDY KANE”- ХИП-ХОП ЛЕГЕНДАТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ!

09.03.2009

big_daddy_kane_front

Концертът ще се проведе на 25-ти април в „Парти център 4-ти километър” и e част от околосветското му пролетно турне „BDK 20th Anniversary”.
“BIG DADDY KANE” е носител на множество признания между, които и “Grammy”, а през 2005г е почетен гост на церемонията на “VH1” – „Hip-Hop Honors”, с което е признат за един от най-влиятелните изпълнители в историята на рап музиката. Той е считан за най-разнообразният, креативен и диктуващ тенденциите в хип-хопа, рапър за 90-те. Допълнително популярност му носи и имиджът на един от най-стилните и сексапилни мъже на онова време.
От края на 80-те, когато започва творческата му кариера, до момента “BIG DADDY KANE” работи с едни от най-големите имена на рап, соул и фънк музиката – “Public Enemy”, “Marley Marl”, “Barry White”, “Busta Rhymes”, “Kool G Rap”, “Wu Tang Clan” и много други.
Заслугата за предстоящата хип-хоп експлозия е на “SLEEPWALKINGZ”, които са организатори и на международния фестивал на съвременните изкуства “JAM ON IT”, чието 10-то юбилейно издание ще се състои през септември тази година.
Билетите за “BIG DADDY KANE” започват да се продават от 1-ви март в мрежата на „Еventim” и могат да се закупят както онлайн на “eventim.bg”, така и в магазините на “Germanos”, “Usit colors”, “Orange Center”, „М-свят” и „Пикадили”. Първите 300 са на промоционална цена от 20лв, след това ще струват 25лв, а на място цената ще е 35лв.
Не пропускайте да чуете на живо едни от най-здравите класики от „Златните години на хип-хопа”!


  •