Go to content Go to navigation Go to search

March Month Program – Retro Club “Liqueur”- Sofia,Plovdiv,Varna – Black Party, with support Dj George

03.03.2009

Image Hosted by ImageShack.us

Sunrise Project:

Пет Мс-та в три града.
Sunrise Project – Хората на Изгрева (Минк и Четката), RaggaOne, Копие Крю(Хила и GBT) и Zigg тръгват на турне в три града. Стартовата точка е София, където ще се проведе и първото парти- 03.03.2009г , следват Пловдив ( 04.03., съвместно с Dj George) и Варна (05.03.). Клубовете “Liqueur” ви очакват , за докажат на цяла България,че хип-хопът в страната ни прогресивно се развива, а вие елате и допринесете за неговото популяризиране.

“Димна завеса” отново са на сцената.Светляка и Шошо ще изпълнят хитовите си парчета, както и новите попълнения в тяхното творчество.
Групата се надява на силно присъствие на сериозните фенове.
Не пропускайте тези специални партита на 10 март в София,
на 11 март в Пловдив ( с Dj George) и на 12 март във Варна.Домакин на партитата, както винаги, e club “Liqueur”.

Боян а.к.а PhaseOne е от онези хора, за които “хип-хоп” и “фънк” са не просто музикални течения, а култура, която носи в себе си ценности, знания и умения. Любовта му към музиката нараства бързо. Phaseone e с колекция от над 1400 винила и множество партита зад гърба си, както като диджей, така и като организатор.

VladeeJay започва кариерата си като bboy в края на 2003г. заедно с небезизвестните “Sleepwalkingz Crew”. Всеки четвъртък гостите на столичния клуб “Мохито” слушат неговата музика и се наслаждават на качествен HipHop и Funk. PhaseOne VladeeJay ще бъдат и в твоя град , за да представят онази интересна, завладяваща и органична хип-хоп култура, на която всички фенове се наслаждават. Очаквайте ги в клубове “Liqueur” на 17 март-София, на 18 март-Пловдив ( с Dj George) и на 19 март във Варна.

На 24, 25 и 26 март 2009г. в клуб Liquer в София, Пловдив и Варна The Dog Squad ,известни още като „Кучетата” ще взривят публиката със своите хитове. Изпълнителите на „Една нощ”, „Зиг-заг”,”Адреналин” – T.H.A, Drunken Ma, както и DJ Shoma са подготвили специални изненади за феновете си – представяне на най-новите им сингли, много хитове и колаборации с известни български рапъри.
„Кучетата” се появяват през 1999г и тази година ще празнуват десетия си рожден ден. Парчета като „Една нощ” и „Адреналин” правят Dog Squad популярни и интересни със своя уникален експериментален стил, който бързо печели много последователи. DJ Shoma- звездата на черните партита в My Club ще подгрява публиката със страхотни скречове и висок професионализъм.
Това „малко турне” поставя началото на редица нови събития в историята на The Dog Squad- скоро по всички телевизии ще се завърти клипът на „Аз съм”, а до месеци очакваме новия албум на T.H.A и Drunken Ma.
Концертът на Dog Squad в София е на 24 март, в Пловдив- на 25 и във Варна- на 26 март 2009. Част от специалните гости ще бъдат N.Kotich и Единака (Dog Squad), Denyo (DIS), Gem (Зелената Камора) и WAC. Очаквайте уникални партита, качествен български хип- хоп и едни от най-добрите изпълнители, събрани на една сцена!

Станете част от един зашеметяващ,музикален месец.Присъствайте на партитата и докажете , че си заслужава хип-хоп културата да продобие своята заслужена известност.


  •