Go to content Go to navigation Go to search

Помагам на ново поколение хип-хоп артисти в България, защо да не го правя?

25.07.2019

Над 400 души станаха свидетели на едно добро парти в столичният Планет клуб – София!

Новата генерация хип-хоп и трап BM x Bliznacite x Haarp и Rousie, изнесоха страхотна презентация във Вторник със силен live perfomance. DJ George бе главният инициатор за това събитие! 

” Помагам на ново поколение хип-хоп артисти в България, защо да не го правя?”

Ето и какво каза главният двигател на рап музиката, DJ George:

Занимавам се с хип-хоп музика от 2009, а през 2010 започнах да пускам като dj в по-малки заведения из Пловдив. През тези години в моята кариера са минали три вълни от артисти :

1. Мишо Шамара, Спенс и Ъпсурт.

2. Dim4ou и F.O.

3. Боро Първи, Murda Boyz, MBT, BNR, V:RGO и други!

В период от 10 години съм бил свидетел на хиляди неща и съм помагал на много артисти, както и те на мен. Обиколил съм над 100 дискотеки и клубове. Ходили сме на участия с моя кола, организирал съм събития, влагал съм пари в реклама и ивенти, без да има възвращаемост, но си мислих, че рано или късно всичко ще се намести, както и стана. Бил съм на една сцена с Fat Joe и YG. Артист без микрофон, много пъти се е случвало… През годините съм се научил: “Помагай, за да те уважават и ценят като човек и бъди пример за подражание към младите”

Благодаря на всеки един човек, който е бил до мен през това ценно време и ми е помагал, най-вече на семейството ми. Огромно мерси за дългосрочната ми работа с веригата заведения Planet Club. Пожелавам успех на всички артисти в нашата страна и не само тук, а и в Чужбина. Музиката не е шум, тя е изкуство и начин на адаптация и перспектива в живота ни. Тук ще използвам възможността да поканя всички фенове на рап и трап музиката в 21-ви век на нашето красиво Черноморие за едно страхотно преживяване!

26.07 – Caribbean Pirates – Китен

 

27.07 Club Hali Gali – Приморско

През Август 2019 очаквайте турнето на BORN2HIPHOP, какво и албум с колоборации до края на година и началото на другата. Аз избрах моят път, всеки има право да избере своя и то без граници. Всичко е мечти и емоции, но те трябва да се споделят!!!


  •