Go to content Go to navigation Go to search

Hip Hop History Repeating се завръща

27.07.2012

За втора поредна година най-амбициозния и мащабен проект в историята на българската “черна” музика потегля към морето. Хората, които обичат “черния” ритъм ще могат да чуят и видят любимите си звезди в четири партита, които ще се състоят във Варна, Слънчев Бряг, Созопол и Лозенец с подкрепата на радио и телевизия The Voice.

Hip Hop History Repeating 2012 ще стартира на 30 юли /понеделник/ в клуб Xtravaganzza, Варна. На 31 юли /вторник/ партито продължава в най-новата дискотека на Южното Черноморие – Vision в гр. Созопол. В сряда /1 август/ Hip Hop History Repeating 2012 ще бъде гост на най-горещия клуб в Слънчев Бряг – Bedroom Beach. Големият финал ще се състои на 2 август в новата парти дестинация на ваканционно селище Лозенец – клуб Hacienda Beach.

Главни герои във взривяващия екшън ще бъдат:
Най-надъхващото MC и мастър на церемонията – Don’Eddy.
Bobo, който заедно с Графа и Печенката накара цяла България да пее “Дим да ме няма”.
Лора Караджова – най-обичаната българска R’n’B дива, която заедно с Goodslav стои зад хитове като “Нека бъде лято”, “Кво си мислим” и “Нещо свежо”.

G-Style, познат като Георги Георгиев – един от най-добрите кръмп танцьори, чиято звезда изгря в предаването “България търси талант”.
„Ъпсурт”, които ще бъдат придружени от сексапилните момичета на балет „Нова”.

Човекът, виновен за популяризирането на бийт бокса в България и победител в световния шампионат по бийт бокс от Берлин 2012 – Skiller.
Играта и Лео, които избухнаха с безспорния летен хит „Айде на морето”.
Krisko – един от най-талантливите млади рапъри в България.
Били Хлапето и Dim4ou, които ще запалят совалката от Русе до морето, за да взривят сцената на Hip Hop History Repeating 2012.

В турнето ще вземат участие едни от най-добрите хип-хоп и R’n’B диджеи Fed, George и Emotion. На финала, няма как да пропуснем и главните виновници за събитието DJ Doncho и Spens, с които Hip Hop History Repeating 2012 наистина ще влезе в историята.


  •