Go to content Go to navigation Go to search

Какво се случва с група Ъпсурт?

21.03.2019

Колегите от Dnes.bg днес гръмнаха с гръмкото заглавие “Не е абсурд, Ъпсурт се разпада?”. Статията която е поместена в медията им ( която може да видите тук ) гласи следното:

 

Най-популярното родно трио Ъпсурт е пред разпад. Те ще изпълнят само предварително поетите си ангажименти в пълен състав до края на март, съобщава “Телеграф”.
Засега бандата е дала обещание, че ще излезе и на концерта си със 100 Кила през май, за който се продават билети.
По непотвърдена информация, от едната страна са Бат Венци и Буч, а от другата – Ицо Хазарта. Отношенията вътре били изострени от месеци, но едва преди седмица конфликтите ескалирали и се стигнало до тотален разпад.
Засега не е ясна причината, но този път не са успели да изгладят различията си, дори и заради феновете си.
Хазарта готви самостоятелен албум, който трябва да се появи на музикалния пазар към края на месец май. Дотогава Ицо не можел да ходи сам по участия, защото вече бившите му колеги не му давали да пее част от общите им песни.

Е да, ама НЕ!!!

Екипът на 359hiphop потърси за коментар и информация около “достоверната” ( в следствие ) новина фронтменът на групата Ицо Хазарта, който сподели:

– Доста жълта новина, дори кафява бих казал! Това не е вярно и отричам такова твърдение, че се разпадеме. Бих могъл главните редактори на медията им да ги поздравя спокойно с новата ми “Браво” и по специално с: “Браво, браво, браво господине…“.

Момчетата от Ъпсурт заедно с 100 KILA ще може да видите на една сцена на 31.05, за повече информация може да намерите в официалната страница на събитието.


  •