Go to content Go to navigation Go to search

DJ George представя Пловдив, като Европейска столица в Германия – Chemnitz!

31.01.2019

Тази Събота в Германия, ще има много хип-хоп и по-точно в Chemnitz!

Главната локация в този древен и кандидатиран град за Европейска столица на културата през 2025 в Германия, ще бъде Weltecho! 

DJ George, един от най-популярните хип-хоп dj-и у нас е официален гост и представител на Европейска културна столица, Пловдив 2019 – България! 

Ето и какво интервю даде пред баварските медии:::

1. Опишете града си в три думи?

2. Какво означава за вас, да живеете в европейски град на културата?

3. Какъв съвет давате на Chemnitz да стане 2025 Европейска столица на културата?

——————————————– 

1. Древен, Вечен, Красив!

Image result for PLOVDIV
2. Живея в красив град с голяма история, това е най-старото място със забележителните места в Европа. Тук хората създават най-добрите реколти от плодове, зеленчуци и хлебни изделия в близките страни. Нашият град е известен с това, че е център на България и всеки  минава от тук. Имаме стар град, имаме античен театър, имаме собствени хълмове и много културни паметници от години насам. Пловдив има страхотна история, ако трябва да кажа или пиша още, със сигурност ще ми отнеме месеци или години. Най-често използваната дума в Пловдив е  “айлък”, Пловдив – “густо майна филибето”.!

Related image

03 Не знам какво да кажа за Chemnitz, ще го опозная на 02 февруари. Знам само, че е един красив град и има собствени ценности и забележителности. За съвет, не съм сигурен, че мога да дам, но дано да бъда приятно изненадан. Създавайте, харесвайте хората и бъдете широко скроени към новото и старото поколение, хората дават, хора взимат, но нали знаете… Всичко остава в душите и сърцата на децата.

Няколко снимки от Chemnitz, може да видите тук ::: 

Image result for Chemnitz

Image result for Chemnitz

Related image

DJ George, няма да лети сам към Германия. Неговата красива половинка, Maria Boneva, ще бъде до него както винаги. Тя е център на внимания всеки път когато е сцената. Професионалната хореограка на хип-хоп и twerk танците, ще бъде част от неговото шоу в Chemnitz.

Всички БЪЛГАРИЯ, нека се чувстват поканени на това парти Chemnitz 2025 – Hauptstadt-Party | Eintritt frei. Очакват се и още двама DJ-и към специалните гости на 02 Февруари в Weltecho с друг стил музика.

 


  •