Go to content Go to navigation Go to search

Предстои една яка седмица под звука на Trap-А и Twerk-А!

02.10.2018

DJ George зареден отново с много голяма доза енергия, възстановен след операция и кратка почивка! Отлично 6-то чувство към нощният живот в България, DJ GEORGE се завръша на голямата сцена с две страхотни партита в Пловдив! 

Традицията, всеки Втоник – W club – Пловдив | 02.10.18 

Днес на сцената в W Club ще се качат страхотните V:RGO & TRF + DJ GEORGE, които са идеалната комбина и ще успеят да заразят пловдивчани със страхотна енергия. Те ще гостуват в града на седемте тепета специално за тематичното  “Back to Black Party ” . Добре познатите на всички #SKG. За резервации : 087 833 3330 / Начало : 22:00ч.!

V:RGO

EMIL TRF

Емблематичното хип-хоп място в Пловдив – BLING Club | 06.10.18 

Освен, че ще слушаме най-актуалните трап хитачки, ще има с какво да напълним и очите!

Сексапилните диви от BiterZzz Twerk & Hip Hop ще налазят сцената, за да разклатят добре тренираните си и горещи тела!

TWERK SHOW Show by Mims Boneva

По традиция съботният ден в BLING е отреден на DJ Party. И този път /06.10/ залагаме на любимо и познато име, което е и безспорен професионалист в бранша – DJ George. Меломаните обожават нюха му към хип-хоп музиката и умението му бързо да се адаптира към непрекъснатите жанрови изменения, да ги приспособява за вас в своите уникални плейлисти.

 С имената на различни свои проекти DJ George обича да ни напомня, че професията му, обвързана с хип-хопа, е основна движеща сила в живота му – #ЗаТоваЕРоден – Born2HipHop

За резервации::: 0877 077 097 / Начало: 23;30ч.

Follow Now @djgeorgeb2hh / Instagram!


  •