Go to content Go to navigation Go to search

DJ George на гости в клуб Червило – София 24 МАЙ заедно с DOD EDDY

22.05.2012

Club CHERVILO заедно с DON EDDY има удволствието да ви покани на едно истинско ХИП ХОП изживяване. Събитието на седмицата се нарича G’OLD SCHOOL party-Черното парти на Club CHERVILO, – а именно преваплатено от легендарните черни партита, които всички ние помним още от едно време,…време на ЗЛАТНА Среда и не само на една КРАСИВА ЖЕНА, представено по ЕКСТРАВАГАНТЕН, ИСТИНСКИ и МОДЕРЕН начин.

Едно от най-важните неща за едно истиснко парти – това е перфектната музикална селекция оставени в ръцете на гостът през тази нощ; DJ GEORGE и резидентът DJ GROOVY. ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК вие ще имате възможността да се насладите на НАЙ-ДОБРОТО от HIP HOP AND R’N’B музиката. Ще можете да се конкурирате с…. или да откраднете по някое движение от специално поканените и доказали се в бранша HIP HOP танцьорки,(((((GOLDY-VsDance vs. DHQ-Flexy Flame)))) които ще демонстрират за Вас истинския HIP HOP and R’n B Swag. Всяка седмица за Вас, ние ще каним НАЙ-ДОБРИТЕ хип хоп Djs, ще ви очакват много специални гости и изненди.

Красиви жени и Вие успешни мъже, хип хоп маниаци искате да разпуснете? Да запалите по една пура? Да изразите себе си или просто да покажете новите движения, които наскоро сте научили?
Искате да почувствате модата, да бъдете част от красивите и успешни хора – заповядайте в едно от най-модерните нощни заведения – ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК – G’OLD SCHOOL-Black PARTY – CLUB CHERVILO.

ОЧАКВАМЕ ВИ!!!


  •