Go to content Go to navigation Go to search

ЛЮБО на живо с промоция на нов албум за 2010г., в клуб “Lollipop” с подкрепата на Dj George

21.05.2010

Близо две години след началото на соловата кариера на Любо дългоочакваният му първи самостоятелен албум е вече факт, издаден от музикална компания “Старс Рекърдс”. Един от най-ярките гласове на съвременната българска музика ни подарява албума “Любо 2010”. Един албум, в който певецът залага на музика, качество и неподражаемия собствен стил, който само той притежава.
Вече познатите “Отново вярвам”, “Говори ми на ти”, “Забранена любов”, нова изцяло акустична версия на песента “Мога”, съвместната песен на Любо с чаровната италианка Алесия Д’андреа,”Аз и Ти” с “Хората от гетото”, са само част от песните включени в най-чакания албум за 2010 година. Специално внимание трябва да обърнем на съвсем новия дует между Любо и Камелия Тодорова. Песента “Искаш ли?”, написана за случая от дъщерята на Камелия – Rachel Row. Друг интересен акцент е признанието на Любо към артистите преди него. По този повод той записва песента на Васил Найденов “По първи петли” в изцяло нов аранжимент, дело на Живко Петров.
Официалната премиера на албума ще се състои на 22 май от 22 часа в “Lollipop” – Пловдив, където Любо ще представи част от песните на живо.
Toва събитие се извършва с подкрепата на Dj George и клуб “Lollipop”

Тел. за резервации : 0887 07 20 27


  •