Go to content Go to navigation Go to search

Ъпсурт и “Мрън-мрън” нов клип за 2010 !!! Скоро в Пловдив съвместно с Dj George

17.05.2010

Дългоочакваният нов сингъл на Ъпсурт е факт, издадоха близки до DIR.BG източници. Групата вече няколко месеца работи по проекта, официалното представяне на който ще се състои следващата седмица.

upsurt

Продуцентите на Ъпсурт Фрий Ейджънс засега отказват да разкрият повече подробности за песента, но все пак споделиха: „Името на парчето е „Мрън-мрън” и с него Ъпсурт стартират кампания в защита на парти-животните, които са основни герои в клипа”.

nova

Освен с нов хит, това лято Ъпсурт ще енергизират феновете си и със собствена eнергийна безалкохолна напитка и атрактивна Join Promotion с полулярна марка БГ водка „Избрахме за партньор в реализацията на проекта ни водка с провокативното име, защото споделяме свободения дух и имаме сходни ценности. Във видеото има кадри, посветени на всички, които знаят как да се забавляват с умерени количества твърд алкохол по време на криза и които ние наричаме парти-животни”, коментира в заключение Ицо Хазарта.

Официалната примиера на клипа “Мрън-мрън” ще се състои на 18 май, вторник в столичния клуб “Sugar” (само за журналити).
Очаквайте също така през месец юни в Пловдив промоция на новият сингъл на група Ъпсурт с гости: Лора Караджова и балет “Нова” – съвместно с DJ George.

Официално видео : < Ъпсурт-Мрън,Мрън


  •