Go to content Go to navigation Go to search

Santra & Kristo заедно с DJ George на 07 май, 2010г, Пловдив – Неочаквано Добра Комбинация в клуб “Lollipop”

28.04.2010

Сантра и Кристо ще пеят в пловдивския клуб „Lollipop” на 07 май (петък) 2010 . Хип-хоп дуото ще изпълни своите най-големи хитове – „Тръгвай си”, „Аз и ти”, „Сила”, „Как не”, както и кавъри на световно известни песни избрани специално за случая. Дуетът ще зарази публиката с енергията и доброто си настроение по повод настъпващото лято . Заедно с тях на сцената ще e един от DJ-те, които в момент разбива цяла България с невороятни партита , а именно това е пловивчанина DJ GEORGE…както казват радио “Кatra Fm” (човека на народа) !!!

Очакваме Ви .
тел. за резервации : 0887 07 20 27

Крадка биография на Сантра & Кристо …

Приятелите от училище Сантра и Кристо са една от атрактивните български дуети. Песента им Аз и Ти демонстрира завръщането на певицата в музикалното пространство. С тази песен двамата поставят началото на поредица от съвместни творчески проекти, които ще реализират през следващата година.

Първият хит на Сантра “Не ме обичаш вече” е с участието на рапъра Спенс. Следва “Без теб” – дует с Любо от група “Те”, изпълнен на годишните награди на телевизия ММ през 2003 г. Певицата издава самостоятелен албум през 2002 г., в който присъстват добре познатите “Wats About Last Night” и “Светлини”. Малко след това тя решава да се отдаде на три годишна почивка, през която учи Бизнес Администрация в “City University”.

Веднага след като завършва средното си образование Кристо заминава за САЩ, където учи актьорско майсторство и изкуство в “Franklin and Marshall College”. Участва в десетки театрални и танцувални постановки в колежа. Силно внимание предизвиква, когато изиграва роля в Шекспирова постановка на ръцете и главата си. Усилено тренира брейк, създава собствена брейк група “Phloor Ehtiks” и става част от брейк организацията “Electric Force Crew” в България


  •