Go to content Go to navigation Go to search

16 april SPENS live feat. DJ GEORGE … The Best Hip-Hop Night in Plovdiv, club “Lollipop”

14.04.2010

Името му е Станислав, роден е в Плевен. Като го чуваме какви ги върши сега е странно, че като дете е слушал WASP и Helloween. Едва по – късно открива рапа под влиянието на Snoop Dogg, Dr. DRE и най-вече TUPAC.
Спенс – един от малкото неповторими в BG.
Започва да се занимава с музика от 1995. Сблъсъкът му с DJ Станчо през 1998 е съдбоносен. Двамата веднага решават да работят заедно. Спенс записва в студиото на “Снайпер рекърдс” около 80 парчета. Албумът “Прекалено лично I” е дебютът. Миналото разказва, че пилотният клип към албума – “Направи Ме” – е цензуриран от БНТ, телевизия ММ първоначално го сваля от ефир, а в последствие го излъчва само след 24:00. Музиката, текстовете и аранжимента в албума му са изцяло негови, макар и понякога да използва и семпли. Вторият му клип от албума – “Писна Ми” – го прави всеобщ любимец.
Очаквано идва и “Прекалено лично II”. Три години пауза и вече чакаме третия албум – “Храна за всички”, този път с помощта и на Joker media. Не хронологично, но през цялото това време е студент, графичен дизайнер, режисьор, tv водещ, мъж на половинката си, баща, а отскоро и “Капитан в рими” в национален ефир. Парчето “Всеки път” с Белослава пък ще първият сингъл от новия албум на Спенс. Никога не е е спирал да твори и доста са хитовете разбира се! Чуй ги и проучи какво всъщност се случва около СССР /в превод Сам Съм Си Рекърдс / на 16 април – петък в Пловдив, клуб “Lollipop” СПЕНС е специален гост на Hip-Hop & R’n’B Party с DJ George, най-избухващия dj зад грамофоните в момента на България.
Клубът отваря врати от 22:00ч, официален старт 00:00 (полунощ)
Тел. за резервации: 0887 07 20 27


  •