Go to content Go to navigation Go to search

Jay Z звъни на потребителите на Tidal, за да им благодари лично

19.04.2015

След като Jay Z купи Tidal, компанията се изправя срещу сериозна конкуренция, най-вече Spotify. Освен че компанията пуска ексклузивни премиери на нови парчета, които могат да пъдат слушани само в Tidal, Hova е решил да стигне още по-далеч. Рапърът е решил лично да звъни на потребителите на Tidal, за да им благодари че използват услугата.

“Той се обади на много от феновете си, а един от тях направи най-готиния коментар. Каза: Това е най-доброто обслужване на клиенти, което съм получавал!”, сподели изпълнителния директор на Tidal Vania Schlogel пред Business Insider. Бизнесдамата разказа още, че Jigga e “много отдаден и работи всеки ден по Tidal”.

Музикантите, които имат акаунти в сайта могат да видят информацията за контакт на всеки един от феновете си и да се свържат с тях лично. Освен Jigga, други музиканти като Jack White също са използвали услугата, за да се свържат със свои фенове.

Tidal в момента обслужва 35 държави с над 500 000 абонамента и е пуснал ексклузивни видеа на Rihanna, J. Cole и самия Jay Z. Nicki Minaj също призова феновете си да очакват ексклузивна премиера от нея съвсем скоро.


  •  

DJ P.U.R.E гостува тази вечер на BLACK FRIDAY в Mojito Bar 17 април

17.04.2015

 

И тъй като ние обожаваме новите неща и винаги обичаме да изненадваме и този месец няма да изневерим на себе си и ще предложим нещо ексклузивно и уникално.
Той е хитов и истински ценител на яка хип хоп и R’n’B музика. Част от P.U.R.E The Movement / Audio & Video Production/ DJ P.U.R.E. със сигурност ще направи поредното разтърсващо „черно” парти в Mojito, за което ще се говори дълго вреme.

С подкрепата на BORN2HIPHOP & DJ George.
www.facebook.com/djgeorgeofficialpage
www.djgeorge032.com
www.facebook.com/born2hiphop

Начало : 21:00ч
За резервации : 0899 99 39 34 / 0899 99 39 35


  •