Go to content Go to navigation Go to search

Retro Club “Liqueur” Plovdiv Present : Krisko live & Dj George , 04.02.2008 / 100Kila & Dj George , 18.02.2008

28.01.2009

plakat_krisko_pv_copy

От 4-ти февруари 2009г. Феновете на българския хип-хоп, наглите бийтове и горещите рими, ще имат възможност да утолят жаждата си за купони по цици, алкохолни премеждия и невероятно парти чрез кампанията на Ретро клуб “Liqueur” съвместно с DJ George, както и много изпълнители на горещи хип-хоп тракове и клубни хитове.Това ще бъде факт в София, Пловдив и Варна – градове в които ще можете да видите и чуете и самите нас Криско и 100 Кила.Като за начало ще стартира Криско с участия на 3-ти , 4-ти и 5-ти февруари съответно в градовете Варна,Пловдив и София във веригата на Ретро Клуб “Liqueur”. Седмица по-късно а именно на 17-ти,18-ти и 19-ти февруари в градовете София,Пловдив,Варна ще бъде седмицата на 100 Кила, който ще представи част от старите парчета които са тормозили всички клубове, автомобили над 500лв , домашни купони и сякакъв вид нелегални сбирки, както и продукцията си след R&B Records – Свивам свивам , Коз Бира и др.
Нека всички които мислят да сложат тези дати в своя парти календар да бъдат сигурни, че ще има много настроение, много купон , промотиране на най-големите щатски хитове с помощта на DJ-ите на Ретро клуб “Liqueur” , а и каква по-добра възможност да се напиеш с Криско и Килата – видни дейци на маса.
С този проект съвместно с Ретро клуб “Liqueur” се цели запознаване и опознаване на аудиторията, неангажиращи секс връзки както и унищожаване на забранени медикаменти поради желанието да опазим децата чисти.Затова нека да консумираме абсолютно всичко.Ние ще се радваме да се видим там, и не забравяйте ако видите ченгета да не забравите да предопредите вашите приятели.
Очаквайте парти месец февруари и във вашия град като за повече информация


  •  

Dj George първия официален член на Bad noize records (Пловдив)

23.01.2009

bad-noize

През 2008 година Минк и Трина създават Bad noize records, в които първия официален член е DJ George. Той се присединява към “Bad noize” с цел да развият и да постигнат заедно по-голями успе


  •  

Night bar “Phobia” (Stara Zagora) Present: Dj George live – 30.01.2009 – Friday – New&Bounce&Old music

17.01.2009

george-stz-live-little

  •